Levering :

KHL-inkt levert de meeste cartridges & toners uit voorraad. Zodra u de bestelling en betaling heeft afgerond, kunnen wij uw bestelling direct verwerken en klaarmaken voor verzending. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk kan worden afgeleverd. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij uw bestelling inpakken en klaarmaken voor de verzending. Tijdens het inpakken zorgen wij er uiteraard voor dat uw bestelling altijd degelijk is verpakt. Zo kunnen de door u bestelde producten niet beschadigd raken tijdens het transport. Wij gebruiken daarom een stevige verpakking om beschadiging van het product te vermijden. Nadat uw bestelling door ons is verzonden, krijgt u een verzendbevestiging per e-mail opgestuurd. U kunt deze bevestiging op de dag van verzending tussen 16:00 en 21:00 uur verwachten.

Bestellingen van toners, inktpatronen en inkt die worden geplaatst voor 16u00 worden doorgaans de volgende werkdag bij jullie afgeleverd. Er kunnen altijd afwijkingen zijn ivm de levertijd en dit hangt af van Bpost, PostNL en onvoorziene stockage.

Bij KHL inkt betaalt u geen verzendkosten voor orders naar Belgiê en Nederland.

Moest u om één of andere reden geen bevestigingsmail hebben ontvangen, dan kan u steeds de status van uw verzending bekijken door in te loggen op uw account via onze webshop. 

 

Leveringen bij vooraf betaling en Online Banking in heel Europa

Nadat u onze orderbevestiging heeft ontvangen ontvangt u tevens een email met daarin de gegevens om vooraf te betalen. Direct na ontvangst van uw betaling zullen wij de bestelling verzenden. Indien de Post u niet thuis treft wordt er een kennisgeving achtergelaten. Met deze kennisgeving kunt u de zending op het voor u dichtsbijzijnde postkantoor afhalen. Voor België is er doorgaans een 24 uurs levering , voor alle andere landen is de leveringstermijn twee tot drie werkdagen.

KBC bank :  735-0080472-47 
BIC (swiftcode) :KREDBEBB 
IBAN :BE22 7350 0804 7247

 


Leveringen bij betaling Online 
Alle online betalingen worden voor ons verzorgd door de firma PayNL. Dit betekent dat u gebruik maakt van veilige servers en een betrouwbare betalingsprovider via SSL.
Direct na ontvangst van uw betaling (1 werkdag, afhankelijk van de manier waarop u online betaald) zullen wij de bestelling verzenden.   Indien de Post u niet thuis treft wordt er een kennisgeving achtergelaten. Met deze kennisgeving kunt u de zending op het voor u dichtsbijzijnde postkantoor afhalen. Voor België is er doorgaans een 24 uurs levering , voor alle andere landen is de leveringstermijn twee tot drie werkdagen.