Hervulbare patronen pgi525/cli526 :

Als u de patronen pgi525/cli526 wilt hervullen dan gebruikt u best onze hervulbare patronen pgi525/cli526 met auto reset chip, ze zijn gebruiksvriendelijk en het is een zeer zuivere vulling zonder morsen !

Let op : De manier van vullen voor de patronen PGI-525/CLI-526 en PGI-520 en CLI-521 zijn gelijk echter de chips op de patronen zijn verschillend, dus deze cartridges zijn wel degelijk verschillend !

 

Hervulbare patronen pgi525/cli526

Op elke patroon zit een auto reset chip, dit wil zeggen dat u geen speciale resetter nodig heeft voor de herkenning van de patronen in de printer.

Elke chip is verschillend u moet er dus op letten dat u de patronen onderling niet verwisseld bij het vullen. Dus ook bij de eerste vulling de rubberen dopjes niet omwisselen ! Hoe navullen :

  1. Klik de oranje vulhouder op de patroon
  2. Verwijder het vuldopje aan de bovenzijde
  3. Vul het reservoir op met de juiste inkt
  4. Even wachten totdat de inkt is ingetrokken in de spons
  5. Vul opnieuw het reservoir zo vol mogelijk
  6. Duw het vuldopje terug in de patroon
  7. U kan nu de oranje vulhouder verwijderen
  8. Steek de patroon in de printer

  De resetprocedure:

Het resetten van de chip werkt als volgt, wanneer de patroon bijna leeg is krijgt u een eerste voormelding juist zoals bij de originele patronen. Vervolgens als de patroon volledig leeg is stopt de printer met printen en is het tijd om die patroon bij te vullen. U haalt dan de patroon uit de printer en vul ze bij, doordat u het deksel van de printer opent en dicht doet zal de chip opnieuw worden gereset. De reset gebeurd alleen voor die patroon die volledig leeg was ( dus die een tweede melding heeft gegeven). De inklevels voor de andere patronen blijven behouden dus alle patronen worden afzonderlijk gereset afhankelijk van de inktstand. De patronen kunt u krijgen in setjes van 5 en 6 inktpatronen , afhankelijk van het printer type .